Priser

Henrik Bilstrup Nielsen

Psykolog, cand.psych.aut.

Godkendt Specialist i Psykotraumatologi og Psykoterapi

Honorarer

Prisen for en individuel samtale der varer 45 minutter er 1000 kr. der sendes faktura til din emailadresse efter samtalen med mindre andet er aftalt. Er du medlem af Danmark får du tilskud derfra uanset om du har henvisning eller ej.

Har du henvisning fra lægen får du offentligt tilskud og betaler selv kun en del af samtalen. Taksterne følger de som er fastsat i sygesikringsoverenskomsten og reguleres to gange årligt. De aktuelle takster kan ses her

Vær opmærksom på, at nogle sundhedsforsikringer giver mulighed for at få betalt samtaler hos en psykolog. Jeg samarbejder med en rækkes forskellige forsikringsselskaber, og det er altid en god idé at undersøge, om du har en forsikring, enten privat eller via din arbejdsgiver, der kan dække dine samtaler. Kontakt dit forsikringsselskab eller din arbejdsgiver og spørg dem.

Får du brug for at melde afbud, er der lidt forskellige regler for dette afhængigt af om du kommer med tilskud fra sygesikringen, forsikring eller selv betaler. Se den besked du fik da du opstartede dit forløb for dine specifikke vilkår. Melder du afbud senest kl. 12 dagen før en aftale er du uanset i tide og kommer ikke til at betale noget eller får trukket en samtale fra dit forløb.

Copyright ® 2011 Henrik Bilstrup Nielsen