Honorarer

Henrik Bilstrup Nielsen

Psykolog, cand.psych.aut.

Godkendt Specialist i Psykotraumatologi og Psykoterapi

Honorarer

Prisen for en individuel samtale der varer 50 minutter er 1000 kr. der sendes fantura til din emailadresse efter samtalen med mindre andet er aftalt.

Har du henvisning fra lægen får du offentligt tilskud og betaler selv kun en del af samtalen. Taksterne følger de som er fastsat i sygesikringsoverenskomsten og reguleres to gange årligt.

Vær opmærksom på, at nogle sundhedsforsikringer giver mulighed for at få betalt samtaler hos en psykolog. Jeg samarbejder med en rækkes forskellige forsikringsselskaber, og det er altid en god idé at undersøge, om du har en forsikring, enten privat eller via din arbejdsgiver, der kan dække dine samtaler. Kontakt dit forsikringsselskab eller din arbejdsgiver og spørg dem.

Får du brug for at melde afbud, skal dette ske seneste kl. 16 dagen før den aftalte tid, så undgår du at betale for samtalen eller at den trækkes i det antal samtaler, du har fået bevilliget via dit forsikringsselskab eller lign. Visse forsikringsselskaber kræver også du selv betaler for eventuelle udeblivelser.

Praksisadresse i København:

Psykolog Henrik Bilstrup Nielsen

Regus

Frederiksborggade 15, 3. sal

1360 København K

Telefon: 20 76 70 95

Email: hbn@psykologhbn.dk

Praksisadresse i Greve/Hundige:

Psykolog Henrik Bilstrup Nielsen

Hundige Storcenter / Waves

Over Bølgen 2A, 2. sal

2670 Greve

Telefon: 20 76 70 95

Email: hbn@psykologhbn.dk

Copyright ® 2011 Henrik Bilstrup Nielsen